Gerard Geurts

.

Begeleiding op de piano en vleugel.

Gerard is sinds februari 2018 de vaste pianist van het Schaffelaarkoor. Hij studeerde hoofdvak klassiek piano aan het conservatorium van Groningen en heeft zich daarna gespecialiseerd in het begeleiden van koren, instrumentalisten en zangers. Naast klassieke muziek heeft hij zich bekwaamd in verschillende stijlen zoals jazz, latin en pop.

Momenteel heeft hij twee lespraktijken: in Arnhem en Didam. Hij speelt in diverse ensembles zoals het salonduo Cheers, samen met violiste Jolein Prösch en het entertainment duo ErGe Mannen, samen met klarinettist/cartoonist Erwin Hogeboom. Verder houden Gerard en marimba-speler Martin Geessinck zich bezig met het populairste klassieke Nederlandse werk van dit moment: de fascinerende Canto Ostinato van Simeon ten Holt.

Gerard is sinds augustus 2006 de vaste pianist van het BMK en is jarenlang pianist/begeleider geweest van de Deventer Musical. Hij wordt regelmatig gevraagd voor begeleiding van masterclasses, arrangeerwerk voor (musical) orkesten en andere muzikale projecten.

Copyright 2018 - Interkerkelijk Streekmannenkoor "De Schaffelaar" Barneveld | info@schaffelaarkoor.nl